Menu
0
Licht advies
Montage & Ophangservice
Al 35 jaar verlichtingsspecialist
Volg ons op Instagram
29Nov2022

Lichtplan advies VV Katwijk

Door: Licht & AccessoiresReacties: 0

Waarom Licht & Accessoires?

VV Katwijk heeft verschillende ruimtes een frisse nieuwe uitstraling gegeven met passende verlichting. Voor de voetbalvereniging was Licht & Accessoires al een bekende partij, maar van een uitgebreid lichtplan en -advies hadden ze nog niet eerder gehoord. Yvon bracht ze daarom op de hoogte van dit lichtadvies voor bedrijven.

Advies

Alle ruimtes bij de voetbalvereniging zijn multifunctioneel. Met dit in het achterhoofd is Yvon langsgaan bij alle ruimtes. Zo is er advies gegeven voor het supporters home “The Stars”, de snack corner en het Kattuks Praethuijs; een speciale ruimte voor oudere leden. Vervolgens is er een speciale ophangservice geleverd. Bovenstaande foto’s geven een impressie van het resultaat.

Resultaat

De medewerkers van VV Katwijk zijn zeer te spreken over het resultaat: ‘Omdat de ruimtes multifunctioneel gebruikt worden en we dat zelf moeilijk vonden om goed in te vullen was het fijn om daar in geadviseerd te worden. Nadat Yvon op de club de ruimtes heeft bekeken en gevraagd heeft waar de ruimtes voor gebruikt gaan worden, wij hebben aangegeven in welke stijl we dachten dat mooi zou zijn, kregen wij een voorstel met diverse mogelijkheden.’

 

FOTOS TOEVOEGEN

Interesse?

Interesse in een lichtplan en ophangservice bij u thuis of uw bedrijf? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie!

 

Meer over VV Katwijk

VV Katwijk is een op 17 februari 1939 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit Katwijk, Zuid-Holland, Nederland. VV Katwijk speelt sinds 1985 de thuiswedstrijden op het Sportcomplex "De Krom". Het sportpark bevindt zich in het uiterste noordoosten van Katwijk in de kern Katwijk-Noord (voorheen Hoornes-Rijnsoever of Rijnsoever). Het complex beschikt over zes velden. Meer informatie: www.vvkatwijk.nl

 

Vraag ook een zakelijk lichtplan aan!

Heeft u een (nieuw) bedrijfspand en wilt u vrijblijvend advies ontvangen over de verlichtingsmogelijkheden in uw bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.