Menu
0
Licht advies
Montage & Ophangservice
Al 35 jaar verlichtingsspecialist
Volg ons op Instagram
30Nov2022

Lichtplan advies Vannu

Advies & montage bij Vannu.

Waarom Licht & Accessoires?

Sinds kort zijn wij verhuisd naar de Cronjéstraat 8 te Arnhem. Dit is een prachtig gemeentelijk monumentaal pand gebouwd in de jaren 30. Bij zo’n klassiek pand hoort ook een gelijke inrichting. Dit ging wat lastiger dan gezegd. Zo ben ik zelf geen binnenhuis architect en een partner op dit gebied was even zoeken. Tot een kennis van mij me voorstelde aan Thom Prins van Licht en Accessoires.

Advies

We hadden natuurlijk zelf al een aantal ideeën over de inrichting van ons mooie pand en Thom bleek daar de perfecte partner in te zijn. In enkele prettige bijeenkomsten adviseerde Thom me over de diverse mogelijkheden op het gebied van verlichting. Hij sloot daarbij heel goed aan bij onze eigen duidelijke wensen en zijn eigen kennis en kunde. Het resultaat is een uitstekend passende verlichting in alle ruimtes van het pand.

Resultaat

Naast de prettige omgang was het fijn met Thom te werken. Pluspunt daarbij was tevens de prettige samenwerking waarbij gemaakte afspraken steeds keurig werden nagekomen. Ik zou Licht en Accessoires van harte aanbevelen; ook voor zakelijke projecten!

Interesse in een lichtplan en ophangservice bij u thuis of uw bedrijf? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie!

Meer over Vannu.

Als verzekeringskantoor, zoals Vannu. Arnhem help je, soms letterlijk, een cliënt uit de brand bij een schade. De schade wikkel je vlot af. Vervolgens overlijdt een dierbare van de cliënt. Of je hem ter zijde kunt staan met de afwikkeling van de nalatenschap?

Meer informatie: vannu.nu

Vraag ook een zakelijk lichtplan aan!

Heeft u een (nieuw) bedrijfspand en wilt u vrijblijvend advies ontvangen over de verlichtingsmogelijkheden in uw bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.