Winkelwagen is leeg |

Schilderijverlichting

Nieuw in ons assortiment: STAS railsysteem

Een strakke, luxe manier van bevestigen en verlichten van allerlei soorten wanddecoraties. De ophangsystemen zijn perfect toepasbaar in alle ruimtes van uw woonhuis. STAS-producten zijn zo ontworpen dat het verplaatsen en vervangen van wanddecoratie geen enkele moeite kost. De producten zijn eenvoudig zonder gereedschap te gebruiken en uw wanden blijven gespaard, ongeacht hoe vaak u uw decoraties van plek verandert.

Meer informatie

Schilderijverlichtingen voor ieder schilderij

Bent u opzoek naar verlichting voor uw schilderij? Licht & Accessoires heeft schilderijverlichting voor ieder schilderij. U kunt kiezen uit verschillende maten en kleuren schilderijlampen. Voor het mooiste lichteffect op uw schilderij is schilderijverlichting met LED-verlichting de beste keuze. Het is natuurlijk zonde als uw prachtige schilderij niet goed zichtbaar is. Met de schilderij lampen van Licht & Accessoires zijn uw schilderijen altijd voorzien van goed licht.

Schilderijverlichting kopen?

Licht & Accessoires heeft verschillende soorten schilderijverlichtingen. U kunt de door u gewenste verlichting eenvoudig online kopen in de webshop. Gaat u voor een bronze schilderijlamp of een nikkel schilderijverlichting? Of toch voor de klassieke variant? Wij hebben het in ons assortiment. Mocht u vragen hebben over de schilderij verlichtingen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op social media
© 2022 Licht & Accessoires Katwijk - Privacy Policy - Cookievoorkeuren - Proclaimer - Webontwikkeling: 2nd Chapter