Voor al uw verlichting, zonnepanelen & advies
Winkelwagen is leeg |

Klokken

Hulp nodig bij het maken van uw keuze?
Bel 071-4013008 of bezoek onze winkel

Design Klokken

Wat is er mooier dan een authentieke klok in de woonkamer. Zeker met de lampen van Licht en Accessoires maak je van jouw woonkamer een echte karakteristieke plek waar smaak en karakter samen komen.

Een antieke, ouderwetse klok kan je interieur volledig af maken. Neem bijvoorbeeld de Zwarte klok met draaiende tandwielen. Deze klok heeft een omtrek van 52,5 centimeter en is daarmee redelijk compact. Dankzij de subtiele verschijning is de klok juist een aanwinst voor een wat donkerder interieur. Door de draaiende radars brengt de klok ook wat levendigheid met zich mee.

Ben je op zoek naar een kleine klok, eerder een klok die op de ouderwetse antieke wekker lijkt? Richt je blik dan eens op de Klok alarm 18 cm zwart of de Klok alarm 18 cm Champagne. Deze twee klokken zijn slechts 18 centimeter groot en staan enorm subtiel bij een karakteristiek interieur.  Deze klok is ook een zekere aanwinst voor in de slaapkamer en past met zijn 18 centimeter perfect op het nachtkastje.

Zoek jij een klok voor een industrieel interieur? Zoek dan niet verder want wij hebben de absolute beste keuze die je kunt maken. Kijk eens naar de Industriële klok ‘on Pipe’. Dit is een klok die eigenlijk iedereen met een industrieel interieur moet hebben. Deze klok ademt karakter en heeft een metaal/goud bruine kleur.

Weet jij nou nog niet welke klok er perfect in jouw woonkamer past, of wil jij je klok aanpassen aan de lamp die je wil gaan kopen? Dan hoef je dat natuurlijk niet allemaal via onze webshop te beslissen. Ondanks dat de shop van alle gemakken voorzien is, nodigen we je graag uit in onze winkel aan de voorstraat in Katwijk. Kom gerust eens langs, neem wat foto’s mee van je interieur zodat we echt kunnen meedenken wat er in jouw woonkamer past.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op social media
© 2020 Licht & Accessoires Katwijk - Privacy Policy - Cookievoorkeuren - Proclaimer - Webontwikkeling: 2nd Chapter