Winkelwagen is leeg |

Dé verlichtingsspeciaalzaak
van de Bollenstreek

Onze winkel

Licht & Accessoires in katwijk is dé verlichtingsspeciaalzaak van de bollenstreek. Wij zijn gespecialiseerd in lampen, kappen, ventilatoren, buitenlampen en led-verlichting. Naast verlichting hebben wij een uitgebreid assortiment accessoires, bestaande uit spiegels, klokken en kapstokken. U kunt ons verlichtingsaanbod bezichtigen in onze winkel, maar ook online in de webshop.

Bezoek onze winkel

Thom (eigenaar)

Letty

Yvon

Het team

Ons team van Licht & Accessoires bestaat uit Thom, Yvon, Letty & Karin. Wij informeren u graag persoonlijk over het assortiment en de laatste trends op het gebied van lichtbeleving. Daarnaast bieden wij ook lichtadvies op maat.

"Door jarenlange ervaring kunnen wij u helpen om de juiste verlichting te vinden voor elk interieur en type woning."

Online gemak via de webshop

Via onze webshop bekijkt u het aanbod van lampen en accessoires wanneer het u uitkomt. Heeft u de perfecte lamp gevonden? U kunt uw online aankoop veilig en direct betalen. De bestelling wordt zorgvuldig gereedgemaakt en gratis thuis bezorgd. Heeft u nog vragen, dan staan wij u tijdens kantooruren graag te woord.

Bezoek onze webshop

Wij
denken
met u
mee

Onze speerpunten op het gebied van advies & service.

Lichtadvies op maat

Lichtadvies op maat

Heeft u een nieuwe woning of wilt u uw huis opnieuw inrichten? Dan is een lichtadvies op maat een waardevolle toevoeging. Met meer dan 25 jaar ervaring in het maken van lichtplannen kunnen wij u daarin uitstekend ondersteunen. Samen met u maken wij een persoonlijk lichtadvies en zoeken wij naar de beste oplossingen op het gebied van verlichting.

Ophangservice bij u thuis

Ophangservice bij u thuis

Het monteren van een plafondlamp kan een ingewikkelde klus zijn. Heeft u de juiste materialen wel in huis? En is de montage op een specifieke plek eigenlijk wel mogelijk? Wat is trouwens de ideale plaats voor perfect lichtbereik? Genoeg redenen om het monteren van uw nieuwe lamp over te laten aan onze experts. Wij helpen u graag!

Door heel Nederland staan wij bekend om ons persoonlijk advies & service aan huis. Vele klanten gingen u voor:

Bekijk meer projecten

Licht & Accessoires is meer dan een lampenier! Wij bieden persoonlijk advies en service voorbij de deur. Het is altijd ons streven u de beste oplossing te bieden op gebied van verlichting. Kom langs in onze winkel of bekijk het assortiment online.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op social media
© 2022 Licht & Accessoires Katwijk - Privacy Policy - Cookievoorkeuren - Proclaimer - Webontwikkeling: 2nd Chapter