Voor al uw verlichting, zonnepanelen & advies
Winkelwagen is leeg |

3D Lichtplan

Moeite met het kiezen van de juiste verlichting? Laat u adviseren met een 3D Lichtplan en maak gebruik van onze ophangservice. Een goed lichtplan is geen sluitstuk, maar een zeer belangrijk onderdeel in uw interieur of bedrijf. Goede verlichting brengt sfeer en balans in uw interieur, is functioneel en tegelijkertijd decoratief.

Lichtplan voor woningen en bedrijven

Wij geven u gepast advies in onze winkel of bij u thuis of uw bedrijf. Wij houden o.a. rekening met duurzaamheid en hoe u het beste op lange termijn kunt besparen. Woont u, of is uw bedrijf gevestigd buiten Zuid-Holland? In overleg maken we graag met u een afspraak.

Stappenplan lichtplan

1.  Advies aan huis

Wij adviseren u graag in onze winkel of bij u thuis. Wij gaan verder in op de functie van de te verlichten ruimte, de indeling van het interieur en toegepaste kleuren en materialen. Geen tijd voor een afspraak? Met een plattegrond van de woning of een aantal foto’s kunnen wij al een goede inschatting maken van de benodigde verlichting.

2.  De tekentafel

Op basis van het gesprek in stap 1 gaan we terug naar de tekentafel om een lichtplan te realiseren. Wij maken een plattegrond van uw woning of bedrijf. Vervolgens doen wij voor elke ruimte een advies welke verlichting op welke specifieke plek het beste tot zijn recht komt. Hiernaast ziet u een aantal lichtplannen die wij reeds hebben uitgevoerd.

3.  Ophangservice

Bijna klaar! Nadat wij het lichtplan hebben gemaakt en u de lampen heeft aangeschaft, moeten de lampen nog gemonteerd worden. Heeft u de juiste materialen in huis, is montage op een specifieke plek wel mogelijk en wat is de ideale plaats voor perfect lichtbereik? Genoeg redenen om het monteren van uw nieuwe lamp over te laten aan onze experts. Wij helpen u graag!

Lichtplan
aanvragen

Als u besluit om door ons een lichtplan te laten maken, wordt er éénmaal € 50,00 in rekening gebracht (buiten de Bollenstreek geldt een tarief van € 100,00). Wanneer u vervolgens de (geadviseerde) verlichting bij ons aanschaft wordt dit bedrag in mindering gebracht en is het lichtplan dus geheel gratis!

Laat uw gegevens hieronder achter, neem contact met ons op via 071-4013008 of bezoek onze winkel in Katwijk aan Zee

Velden met een * zijn verplicht. We gebruiken uw gegevens enkel om een lichtplan te realiseren. Bekijk hier ons privacybeleid.

Resultaat

Uiteindelijk kunt u genieten van verlichting perfect afgestemd op uw woning of bedrijf! Bekijk hieronder een aantal projecten waar wij een lichtplan en/of montage hebben uitgevoerd:

Uitgeverij Verhagen Vannu VV Katwijk Groenteschuur Bekijk alle bedrijven
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op social media
© 2019 Licht & Accessoires Katwijk - Privacy Policy - Cookievoorkeuren - Proclaimer - Webontwikkeling: 2nd Chapter