Winkelwagen is leeg |

3D Lichtplan

Heeft u ook moeite met het kiezen van de juiste verlichting? Dat begrijpen wij heel goed. Laat u daarom adviseren met een 3D lichtplan en maak gebruik van onze montageservice. In samenwerking met u brengen wij balans in uw interieur.

Lichtplan voor woningen en bedrijven

Wij geven u gepast advies in onze winkel, bij u thuis of in uw bedrijf. Naast sfeer en functionaliteit houden wij ook rekening met hoe u het beste op lange termijn kunt besparen. Schaft u uiteindelijk de (geadviseerde) verlichting bij ons aan? Dan is dit lichtplan ook nog eens geheel gratis! Woont u of is uw bedrijf gevestigd buiten Noord- of Zuid-Holland? In overleg maken we graag met u een afspraak.

Adviesgesprek aanvragen

Stappenplan lichtplan

1.  Advies aan huis

Wij adviseren u graag in onze winkel of bij u thuis. Wij gaan verder in op de functie van de te verlichten ruimte, de indeling van het interieur en toegepaste kleuren en materialen. Geen tijd voor een afspraak? Met een plattegrond van de woning of een aantal foto’s kunnen wij al een goede inschatting maken van de benodigde verlichting.

2.  De tekentafel

Op basis van het gesprek in stap 1 gaan we terug naar de tekentafel om een 3D lichtplan te realiseren. Wij maken een plattegrond van uw woning of bedrijf. Vervolgens doen wij voor elke ruimte een advies welke verlichting op welke specifieke plek het beste tot zijn recht komt.

Hiernaast ziet u een aantal lichtplannen die wij reeds hebben uitgevoerd. De (a) afbeelding toont het 3D lichtplan, de (b) afbeelding de geadviseerde armaturen. Klik op de foto's om een vergroting te bekijken.

3.  Ophangservice

Bijna klaar! Nadat wij het lichtplan hebben gemaakt en u de lampen heeft aangeschaft, moeten de lampen nog gemonteerd worden. Heeft u de juiste materialen in huis, is montage op een specifieke plek wel mogelijk en wat is de ideale plaats voor perfect lichtbereik? Genoeg redenen om het monteren van uw nieuwe lamp over te laten aan onze experts. Wij helpen u graag!

Adviesgesprek
aanvragen

Laat uw gegevens hieronder achter, neem contact met ons op of bezoek onze winkel in Katwijk aan Zee.

Bent u benieuwd naar een lichtplan voor uw woning of bedrijf? Vul dan hieronder uw gegevens in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Daarnaast kunt u ook bellen naar 071-4013008 of een bezoek brengen aan onze winkel in Katwijk aan Zee.

Velden met een * zijn verplicht. We gebruiken uw gegevens enkel om een lichtplan te realiseren. Bekijk hier ons privacybeleid.

Wanneer u uiteindelijk besluit om de geadviseerde verlichting bij ons aan te schaffen dan kost dit lichtplan u uiteindelijk niets. Mocht dit niet het geval zijn dan brengen wij eenmalig €50,- in rekening (buiten de Duin- en Bollenstreek geldt een tarief van €100,-) voor het opstellen van het lichtplan.

Resultaat

Uiteindelijk kunt u genieten van verlichting perfect afgestemd op uw woning of bedrijf! Bekijk hieronder een aantal projecten waar wij een lichtplan en/of montage hebben uitgevoerd:

Uitgeverij Verhagen Vannu VV Katwijk Groenteschuur Bekijk alle bedrijven
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op social media
© 2022 Licht & Accessoires Katwijk - Privacy Policy - Cookievoorkeuren - Proclaimer - Webontwikkeling: 2nd Chapter