Voor al uw verlichting, zonnepanelen & advies
Winkelwagen is leeg |

Lichtplan

Een goed lichtplan is geen sluitstuk, maar een zeer belangrijk onderdeel in uw interieur of bedrijf. Goede verlichting brengt sfeer en balans in uw interieur, is functioneel en tegelijkertijd decoratief.
Voor een advies op maat van onze specialisten bieden wij voor zowel woningen als bedrijven een lichtplan en -advies aan. Vanwege onze 30 jaar ervaring in de lichtbranche kunnen wij elk type woning of bedrijfsruimte voorzien van de meest geschikte verlichting. Wij leggen onze concrete werkwijze graag aan u uit.

Lichtplan voor woningen

Heeft u een woning in Zuid-Holland? In de meeste gevallen geven wij in de winkel een gepast advies. Met een plattegrond van de woning of een aantal foto’s kunnen wij al een goede inschatting maken van de benodigde verlichting. Wij houden o.a. rekening met duurzaamheid en hoe u het beste op lange termijn kunt besparen. Wij adviseren daarom ook vaak LED verlichting. Natuurlijk komen wij ook langs op locatie om tot een passend lichtplan te komen. Woont u buiten deze provincie? In overleg maken we graag met u een afspraak.

Lichtplan voor bedrijven

Voor bedrijven komen we altijd langs om een goede indruk te krijgen van de verschillende ruimtes. Zaken waar we vooral rekening mee houden zijn het lichteffect van de armaturen, maar ook de huidige trends in de verlichting. Verder gaan wij in op duurzaamheid en hoe u het beste kan besparen op de energiekosten. Vervolgens sturen wij op basis van het advies een offerte met bijbehorende foto’s van de geadviseerde armaturen. Bovendien maken wij gebruik van een plattegrond te zien in onderstaande afbeelding. Bekijk hier de bedrijven waar wij onlangs een lichtplan hebben opgesteld en uitgevoerd.

Het lichtplan

Om zo’n lichtplan te kunnen realiseren is het van belang dat u zelf heeft nagedacht over de volgende zaken:
1.   De functie en het gebruik van de te verlichten ruimte.
2.   De indeling van het interieur.
3.   De toegepaste kleuren en materialen in de ruimte.

Op basis van deze informatie begeleiden onze lichtadviseurs u verder naar een juiste keuze. Wij bepalen samen met u welke verlichting er nodig is om een uitgebalanceerd lichtadvies te kunnen geven. Het is raadzaam om u te laten adviseren, voordat u aan een verhuizing, verbouwing of herinrichting van uw interieur gaat beginnen.

Voorbeeld lichtplan:

Interesse in een lichtplan voor uw interieur of bedrijf?

Goede verlichting is essentieel voor uw woongenot of bedrijfsruimte. Ons lichtplan en deskundig advies helpen dit te realiseren. Als u besluit om door ons een lichtplan te laten maken, wordt er éénmaal € 50,00 in rekening gebracht. Wanneer u vervolgens de (geadviseerde) verlichting bij ons aanschaft wordt dit bedrag in mindering gebracht en is het lichtplan dus geheel gratis!

Neem contact met ons op via 071-4013008 of bezoek onze winkel in Katwijk aan Zee

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op social media
© 2019 Licht & Accessoires Katwijk - Privacy Policy - Cookievoorkeuren - Proclaimer - Webontwikkeling: 2nd Chapter