Winkelwagen is leeg |
Nieuw

Internet Control Station

Art 023ICS-2000

119,00

Omschrijving

Alles van KlikAanKlikUit in één app.
Bedien je smart home voortaan met je smartphone, zelfs als je niet thuis bent. Voeg al je slimme producten toe aan de app en schakel en automatiseer je verlichting, elektrische gordijnen, ventilatoren en andere apparaten volledig naar wens.

Automatiseer de scenario’s.
Programmeer zelf gewenste combinaties van acties die je met één druk op de knop kunt in- of uitschakelen. Zo kun je bijvoorbeeld een ‘relax scene’ aanmaken waarbij de lampen in de woonkamer 50% gedimd worden en de gordijnen dichtgaan.

Doe alsof je thuis bent.
Met het Internet Control Station wek je eenvoudig de indruk dat je ’s avonds thuis bent. Zo kun je met behulp van timers de verlichting op een vast tijdstip in- en uitschakelen of afstemmen op de zonsopkomst/ zonsondergang. Zo ga je met een gerust gevoel de deur uit.

Eenvoudig te installeren.
Verbind de ICS-2000 met de modem/router via de bijgeleverde netwerkkabel en download de gratis KlikAanKlikUit app op jouw iPhone, Android smartphone of tablet.

Creëer naar wens maximaal 16 kamers (bijv. woonkamer/badkamer/tuin etc.) en voeg maar liefst 200 KlikAanKlikUit ontvangers toe. Zo kun je ook op kamerniveau timers, scenes of regels instellen.

Bedien je huis, waar je ook bent.
Omdat de ICS-2000 verbonden is met het internet, kun jij je gekoppelde lampen en apparaten overal ter wereld bedienen. De ICS-2000 is eenvoudig te bedienen met meerdere smartphones of tablets, zodat alle gezinsleden het systeem kunnen bedienen. Het systeem werkt op basis van beveiligde communicatie (AES-128 en SSL) waardoor optimale beveiliging wordt gegarandeerd.

Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

Meer informatie of persoonlijk advies?

Bel 071-4013008 of bezoek onze winkel in Katwijk

Bezoek onze winkel
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op social media
© 2022 Licht & Accessoires Katwijk - Privacy Policy - Cookievoorkeuren - Proclaimer - Webontwikkeling: 2nd Chapter