Winkelwagen is leeg |

Proclaimer

Licht & Accessoires (Kamer van Koophandel: 28058004) verleent u hierbij toegang tot www.lichtenaccesoires.nl ("de Website”) en nodigt u uit om de door ons aangeboden informatie en diensten af te nemen. Licht & Accessoires kan op deze website op elk moment de inhoud aanpassen of onderdelen verwijderen. Aan u als bezoeker zullen wij daar niet steeds een specifieke mededeling over doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Licht & Accessoires werkt hard om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Mocht u stuiten op een onjuistheid dan horen wij dat graag via info@lichtenaccesoires.nl. De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden zal Licht & Accessoires geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de materialen op de website liggen bij Licht & Accessoires. Een werk van Licht & Accessoires gebruiken kan, maar dan alleen onder de volgende voorwaarde: Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van Licht & Accessoires. Dit geldt niet voor regelingen van dwingend recht zoals het citaatrecht. Dit is uw recht om onze materialen op een passende wijze, o.a. met bronvermelding, te citeren.

Deze proclaimer kan wijzigen, Licht & Accessoires zal hierover wanneer mogelijk een mededeling doen op de website. Licht & Accessoires staat altijd open voor al uw vragen. Hebt u een algemene vraag of een vraag over deze proclaimer, neem dan contact op via: info@lichtenaccesoires.nl.

Versie: 1.0, 20/05/2018

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op social media
© 2022 Licht & Accessoires Katwijk - Privacy Policy - Cookievoorkeuren - Proclaimer - Webontwikkeling: 2nd Chapter