Winkelwagen is leeg |

Betaalopties | Licht & Accessoires

Online betalen met iDEAL, Creditcard en Paypal

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.
  • Controle en overzicht op de betaling.

iDEAL werkt met ABN AMRO, Postbank, Rabobank, SNS bank en Fortis. En kan zonder meer worden gebruikt als u bij één van deze banken internet bankiert. U behoeft zich hiervoor niet eerst aan te melden bij uw bank.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Pinnen (bij afhalen)

Als u de lampen zelf komt halen bij onze showroom heeft u de mogelijkheid om te pinnen, of contant te betalen.
Grote dozen die niet door TNT kunnen worden bezorgd, worden verzorgd door een gespecialiseerde transporteur, die vooraf telefonisch met u een afspraak maakt over het tijdstip van aflevering. De levering vindt plaats tussen 1-2 weken.

De zendingen worden bezorgd door PostNL

Indien u niet thuis bent als de postbode bij u aanbelt, wordt het pakket later nogmaals aangeboden.
Als u bij de 2e afleverpoging opnieuw niet thuis bent kunt u het pakket bij uw postkantoor afhalen tot 3 weken na de 1e afleverpoging

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op social media
© 2022 Licht & Accessoires Katwijk - Privacy Policy - Cookievoorkeuren - Proclaimer - Webontwikkeling: 2nd Chapter